02 mart.

Iluminatul în bucătărie: 5 idei pentru a folosi Banda LED în bucătărie

5-idei-pentru-a-folosi-Banda-LED-in-bucatarie

Mulți oameni cred că o sursă de iluminat mai puternică în bucătărie îmbunătățește modalitatea de a pregăti mesele și de a-ți petrece timpul în această încăpere. Așadar, sunt multe modalități de a îmbunătăți iluminatul în bucătărie, cu ajutorul LED-urilor.

Iată câteva modalități de a ilumina bucătăria mult mai bine, folosind banda LED:

  • Aplicarea Benzilor LED sub sistemul de iluminare al dulapului sau al vitrinei din bucătărie

Cea mai populară modalitate de aplicare a benzilor LED în bucătărie este instalarea lor sub sistemul de iluminare al dulapului sau al vitrinei din bucătărie. Scoateți cu astenție folia de hârtie, apoi puneți cât mai mult adeziv în partea de jos a vitrinei sau a dulapului de bucătărie. Conectați-le la o sursă de alimentare și iată, bucătăria dumneavoastră va fi iluminată într-un mod plăcut! Dacă aveți probleme cu modalitatea de alegere a sursei de alimentare sau nu știți cum să instalați un reostat de LED, apelați la un specialist. Se recomandă cele trei variante de lumină albă a benzilor LED: lumină caldă, naturală și mai strălucitoare.

  • Instalarea Benzilor LED deasupra sistemului de iluminare al dulapului sau al vitrinei de la bucătărie.

Montarea benzilor LED deasupra sistemului de iluminare al unui dulap de bucătărie este o modalitate eficientă, preferată de proprietarii cărora le place o lumină difuză, fără a se vedea direct firele sau componentele benzilor LED. Acest tip de iluminare dă viață bucătăriei.

  • Instalarea Benzilor LED sub sistemul de iluminare de la barul restaurantului, al bucătăriei

Mulți clienți au montat benzile LED sub sistemul de iluminare de la barul bucătăriei din apartament și au fost încântați de căldura și personalitate încăperii astfel luminată. Lumina albă degajată creează o atmosferă intimă, prietenoasă, propice adunărilor familiale.

  • Instalarea benzilor LED deasupra sistemului de iluminare al rafturilor

Este o metodă inteligentă și utilă pentru cei care caută ustensile de gătit și alimente pe rafturi și au dificultăți în a le găsi cu ușurință. Acest tip de instalare a benzilor LED este ușor și elimină starea de frustare din sufletul clienților. De asemenea, îi ajută să folosească într-un mod eficient spațiul destinat rafturilor din bucătărie. Pentru asemenea tipuri de benzi LED, se recomandă variantele cu o lumină foarte puternică, precum și cele cu lumină albă, strălucitoare.

  • Instalarea benzilor LED la baza sertarelor de bucătărie

Este o metodă folosită de artiști și de oamenii creativi, în general. Accentul cade pe iluminarea sertarelor și constituie o tehnică de a te orienta ușor în bucătărie. Este interesant să experimentezi sursele de iluminat de acest tip, în roșu, galben, albastru. Cu ajutorul unei telecomenzi, natura și intensitatea luminii pot fi schimbate și gresia din bucătărie va fi iluminată în mod diferit. Unele benzi RGB au 150 de diode LED, altele au 300 de diode, pentru o iluminare mai intensă.

Oferta în ceea ce privește benzile LED este adaptată în funcție de proiectele inovative comerciale, industriale sau pentru propriile locuințe ale clienților. Viziunea cumpărătorilor inspiră pe producători pentru a crea o gamă cât mai largă, mai atractivă și calitativă a produselor de iluminare de acest tip.

Lasă un răspuns