5 modalități de a folosi banda LED

Benzile color cu LED –uri tip RGB sunt populare atât pentru locuințe, cât și pentru spații comerciale.

Vă prezentăm 5 idei pentru folosirea benzilor colorate cu LED –uri.

Benzile color cu LED –uri, la marginea apei

Cui nu-i place să-și petreacă timpul la piscină sau lângă lac, în nopțile călduroase de vară? Benzile colorate cu LED –uri reprezintă o soluție foarte bună pentru aceste locuri, deoarece culorile schimbătoare vor crea o reconfortantă stare de spirit, indiferent dacă este vorba despre o reuniune între prieteni sau doar una în familie.

Atunci când alegeți benzile cu LED –uri asigurați-vă că ele pot fi utilizate în exterior și că sunt rezistente la apă. Există două variante ale benzilor colorate cu LED –uri: Color Bright RGB 150 și Color Bright RGB 300, ambele pentru folosirea în exterior. Modelul 300 RGB conține un număr dublu de diode într-o rolă și produce de două ori mai multă lumină decît varianta RGB 150.

Benzi cu LED –uri care iși schimbă culoarea, în sufragerie

Benzile colorate cu LED –uri, care se pot monta în sufragerie, reprezintă o modalitate foarte bună pentru a organiza o petrecere sau pentru a modifica culoarea luminii, în funcție de starea de spirit. Sau doar pentru a vă ajuta să aveți ”un cămin fericit”, după o zi de muncă stresantă.

Știați că această lumină colorată poate avea un efect semnificativ asupra stării de spirit? Aceasta înseamnă că luminile colorate, care se pot schimba, din sufragerie vă oferă un control mai mare asupra luminozității mediului, dar și al stării dvs. mentale.

În timp ce mulți oameni vin în magazine să caute doar benzi colorate cu LED –uri, unii optează pentru ”luminile albe”. Pentru acești clienți sugerăm benzile Color Bright RGB, care conțin și luminile albe. Prin folosirea unei telecomenzi, utilizatorii pot comuta între setarea luminii albe și aceea care își schimbă culoarea.

Benzi cu LED –uri color pe o scenă de spectacol

Cei mai mulți oameni cred că benzile cu LED –uri amplasate pe o scenă de spectacol nu sunt suficient de luminoase. Dar asta se datorează faptului că ei nu au auzit de modelul Flexfire Color Bright RGB 300. Acesta are o luminozitate dublă comparativ cu alte modele ale benzilor cu LED –uri.

Luminile vor străluci în mulțimea din sală, producând un mare impact asupra publicului. Aceste benzi sunt controlate cu ajutorul unui decodor DMX atașat la un controler MA2, care oferă o gamă uimitoare de opțiuni vizuale ale luminilor.

Lumini cu benzi colorate cu LED –uri la baruri și cazinouri

Oamenii vin în baruri și la cazinou pentru a-și petrece timpul liber. De ce nu s-ar crea o atmosferă mai atractivă în aceste localuri, prin folosirea unui design creativ de lumini colorate? Astfel, instalarea unor benzi cu LED –uri colorate sub tejghele, de-a lungul rafturilor cu băuturi sau pe pereții barurilor, vor crea o ambianță mirifică.

Această iluminare spectaculoasă va atrage clienții de pe stradă, iar experiența lor va fi una deosebită, atunci când vor petrece timpul înauntru acestori localuri.

Benzi cu LED –uri colorate amplasate pe bărci sau yahturi

Benzile cu LED –uri colorate reprezintă soluția perfectă pentru a ilumina ambarcațiunile. Ele se pot folosi în interiorul acestora sau pentru a trimite semnale altor bărci aflate pe lac. Alți clienți utilizează aceste benzi pentru a lumina docurile.